TR | EN

E.C.A. Dimora Serisi Alüminyum Radyatörler İle Sıcacık Yaşam Alanları

Geri
Yüksek performanslı, düşük sarfiyatlı ürünleri ve etkin bayi yapısıyla 35 yılı aşkın süredir iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren E.C.A., Dimora Serisi alüminyum radyatörler ile tüketicilere güvenilir bir çözüm sağlıyor. Dimora Serisi, hızlı ısınma özelliği sayesinde bulunduğu ortamı daha kısa sürede ısıtarak kullanıcılarına yenilikçi bir deneyim sunuyor. 
İnovatif, çevreci ve katma değer yaratan ürünleriyle ısıtma-soğutma sektörünün güçlü oyuncularından E.C.A., alüminyum radyatör ürün grubunda Dimora Serisi’ni tüketicilerle buluşturuyor. E.C.A., her üründe olduğu gibi Dimora Serisi’nde de güvenilir ve hijyenik çözümler sağlıyor.
 
Dimora Serisi alüminyum radyatörlerde öne çıkan tasarımsal özelliklerin başında, titizlikle tasarlanan kolektör ve endüstriyel tasarımında bulunan dilim yapısı geliyor. Bu sayede verimli bir çalışma olanağı sunuluyor. Üst düzey malzeme kalitesi, maksimum 1750 mm yüksekliğe ve 60 dilime kadar üretilebilme özelliği, rakiplerinden ayrışan diğer unsurlar olarak dikkat çekiyor.
 
Hızlı ısınma özelliği, bulunduğu ortamı daha çabuk ısıtıyor
 
Dimora Serisi’nin bir diğer avantajı ise hızlı ısınma özelliğine sahip olması. Serinin alüminyum yapısı, çelik malzemelerden oluşan radyatörlere kıyasla daha çabuk ısınıyor. Böylece radyatörün bulunduğu ortam daha kısa sürede ısınabiliyor. Ayrıca ürünlerde istenilen renge göre özel üretim de gerçekleştirilebiliyor.
 
E.C.A. diğer ürün gruplarında olduğu gibi alüminyum radyatör pazarında da ilk tercih edilen markalar arasında yer almayı hedefliyor. Bu doğrultuda Ar-Ge faaliyetlerini yürüten E.C.A., aldığı COVID-19 Güvenli Üretim & Güvenli Hizmet Belgeleriyle de hijyen hususuna maksimum özen gösteriyor. 

E.C.A. Mobil

EMAR Teknisyen

E.C.A. Akıllı Cihazlar