TR | EN

E.C.A., Uzmanlığı Ve Gücüyle European Heating Industry’de Yerini Aldı

Geri

EHI,üyeleri  için  hibrit ve dijital çözümlerde yenilikler sunuyor
E.C.A., EHI’ye üye ilk ve tek Türk üretici oldu

Avrupa’da verimli ısıtma sistemleri üretiminde lider  şirketlerin yer aldığı  European Heating Industry (EHI), Türkiye’den E.C.A.’yı üyeleri arasına kattı. Böylece Avrupa’nın liderleri arasına adını yazdıran E.C.A., EHI’nın Türkiye’deki ilk ve tek üretici üyesi oldu.

Sektörde üretim lideri şirketleri bünyesine katan European Heating Industry (Avrupa Isıtma Endüstrisi), 9 Ekim 2020 tarihli kararıyla birlikte E.C.A.’yı bünyesine kattı. Türkiye’de kombi, şofben, kalorifer kazanı gibi verimli ısıtma sistemleri üretiminde lider marka olan E.C.A., Türkiye’den kuruluşa kabul edilen ilk ve tek üretici firma oldu.

Avrupa liderleri arasında yerini tescilleyen E.C.A., bu üyelikle birlikte 32 ülkeye gerçekleştirdiği ihracat pazarını, daha da genişletmeye hazırlanıyor. Ayrıca EHI’nın yenilenebilir sistemler, hibrit ve dijital çözümler konusundaki teknoloji birikiminden de yararlanacak olan E.C.A, böylece, EHI politikalarını yakından izleyip, gerektiğinde ürün ve üretim süreçlerine yön verecek.

EHI ile ticaret hacmi güçleniyor

Verimli ısıtma sistemleri ve ısıtma teknolojisinde pazar liderlerini bir araya getiren European Heating Industry üyeleri, kazanlardan güneş enerjisi sistemlerine, ısı pompalarından yakıt hücrelerine, radyatörlerden yerden ısıtmaya kadar her ihtiyaca yönelik ısıtma çözümünü geliştiriyor. EHI aynı zamanda bina teknolojilerinin ve enerjinin geleceği hakkında Avrupa’da birçok panel, buluşma, webinar ve etkinlikler gerçekleştirerek, sektörün gelişimi ve üyelerinin ticaret hacminin güçlendirilmesinde pay sahibi oluyor. Üyeleri için hibrit ve dijital çözümlerde yenilikler sunan  EHI, yüksek verimli ve yenilenebilir sistemler üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

E.C.A. Mobil

EMAR Teknisyen

E.C.A. Akıllı Cihazlar