TR | EN

E.C.A.’dan Çevre Dostu Hafif Ticari Klimalar

Geri

Hafif ticari klimalar ile ideal iklimler

Türkiye iklimlendirme sektörünün güçlü markalarından E.C.A., çevreci ve içerdiği inverter donanımları sayesinde soğutma konforunu artıran hafif ticari klimaları ile hijyenik iklim ortamı sağlıyor. Kaset, kanallı ve salon tipi olmak üzere tüketicilerine 3 farklı alternatif imkanı sunan E.C.A.’nın hafif ticari klimaları, yüksek verimlilik, modern tasarım ve çevre dostu özellikleriyle iklimlendirme pazarında öne çıkıyor.

Maksimum hijyen anlayışı nüfusun yoğun olduğu ortamlarda dikkat edilmesi gereken en önemli konuların başında geliyor. Tüketici ihtiyaçlarına cevap veren ürünler geliştirerek iklimlendirme pazarında öncü bir konumda bulunan E.C.A., yeni nesil hafif ticari klimaları ile nüfus hareketinin yoğun yaşandığı alanlarda ideal iklim konforu sunuyor.

Full DC inverter teknolojisi sayesinde üstün performans

Kaset, kanallı ve salon tipi olmak üzere 3 ayrı seçeneğe sahip çevre dostu hafif ticari klimaların tümü full DC inverter teknolojisini içeriyor. 18.000-24.000-36.000-48.000 BTU/h kapasite seçenekleriyle kaset tipi klimalar, 4 yönlü hava akışı sağlıyor. Havadaki toz ve partiküllere karşı özel filtresi bulunan ürünler, sessiz çalışma moduyla kapalı ortamlarda daha fazla gürültü olmasının önüne geçiyor. Kompakt tasarım geniş alan kullanımını beraberinde getirirken; 24 saat/haftalık zaman ayarı, akıllı kanat yönlendirmesi, çevre ve iç sıcaklık değerlerine göre çalışan otomatik mod seçeneği gibi ergonomik özellikler kullanım kolaylığı sağlıyor. Cihazlardaki nem düzenleyici fonksiyon ise ortamdaki nemi ideal oranda tutuyor.

E.C.A.’nın ticari alanlarda tercih edilen bir diğer klima çeşidi kanallı tip klimalar, barındırdığı kompresör sistemiyle yüksek verimlilik vadediyor. 24 saat ve haftalık programlanabilme özelliğinin yanı sıra rahat uyku modu bulunan cihazlar, otomatik yeniden başlatma özelliğiyle dikkat çekiyor. Kanallı tip ürünler 24.000-48.000-60.000 BTU/h kapasite alternatifleriyle temin edilebiliyor.

Estetik tasarım mekanlarla bütünleşiyor

E.C.A. salon tipi klimalar ise 48000-60000 BTU/h kapasite seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 48000 BTU/h kapasiteli üründe monofaze ve trifaze güç alternatifleri bulunuyor. 3D sağ-sol hava akışı imkanı, LCD göstergesi, ısıtma konusunda performansı artıran akıllı defrost özelliği, sessiz çalışma modu, çevre ve iç sıcaklık değerlerine göre çalışanotomatik mod seçeneği gibi kullanıcı dostu özellikler tüketiciye üst düzey konfor sağlıyor. 3 dakika koruma fonksiyonu cihazlardaki kompresör ömrünü uzatırken, ürünlerin estetik tasarımı ise mekanlarla bütünleşiyor.

Doğaya saygılı ürünlerle çevresel sürdürülebilirlik ön planda!

Diğer ürünlerinde olduğu gibi hafif ticari klima alanında da ilk tercih edilen markalardan biri olmayı hedefleyen E.C.A., geliştirdiği yeni nesil çözümlerle sürdürülebilir dünyaya katkı sağlıyor. Enerji verimliliği hassasiyeti doğrultusunda Ar-Ge faaliyetlerini yürüten E.C.A., hafif ticari klima grubunda yer alan tüm ürünlerinde çevre dostu özellikler barındırıyor. E.C.A. ayrıca enerji kaynaklarının tüketimini azaltmaya ve ideal kullanıma yönelik kullanıcılarına destek veriyor.

E.C.A. Mobil

EMAR Teknisyen

E.C.A. Akıllı Cihazlar