TR | EN

#idealiklim İçin Mücadele Eden E.C.A. Doğanın Sesine Kulak Veriyor

Geri

E.C.A., Güven İslamoğlu ile Yeşil Doğa programına sponsor oldu

Geliştirdiği ürünlerle sürdürülebilir dünyaya katkı sağlayan E.C.A., bu kez doğaya karşı sorumluluğunda bir adım daha atarak CNN Türk TV ekranlarında yayınlanan Yeşil Doğa programına sponsor oldu. Pazar günleri ekrana gelen program, Türkiye’nin çevre sorunlarını ekrana taşıyor.

CNN Türk TV ekranlarında Güven Islamoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği Yeşil Doğa programı, Türkiye’nin çevre sorunlarını ekrana taşıyor. Doğası, insanı, kültürü ve tarihiyle Türkiye’yi de yeniden keşfeden programın sponsorluğunu üstlenen E.C.A., tüketicileri de doğanın sesine kulak vermeye davet ediyor. Güven İslamoğlu’nun sunduğu Yeşil Doğa Programı her pazar saat 11.15’te CNN Türk TV’de ekrana geliyor.

Türkiye iklimlendirme sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren E.C.A., kurulduğu ilk günden beri tüketicilerine ideal sıcaklıkta yaşam alanları sunma vizyonuyla çalışmalarına devam ediyor. Faaliyetleri ile sektörde önemli bir yer edinen ve sürdürülebilirlik için gelecek nesillere karşı sorumluluk bilinciyle hareket eden E.C.A., bu vizyon çerçevesinde yeni nesil ürünler geliştirmeye devam ediyor. Yaşam alanlarında ideal sıcaklığı sağlamak için geliştirilen Confeo Premix kombi ile Yeşil Doğa Programına sponsor olan E.C.A. ideal iklim için mücadelesine devam ediyor.

Doğanın sesine kulak veren Güven İslamoğlu’nun sunduğu Yeşil Doğa Programı her pazar saat 11.15’te CNN Türk TV’de ekrana geliyor.

E.C.A. Mobil

EMAR Teknisyen

E.C.A. Akıllı Cihazlar