TR | EN

E.C.A. Bayi Seminerleri Başladı!

Geri

Seminerlerin ilki Trakya bölgesinde gerçekleştirildi

E.C.A.,  Türkiye’nin çeşitli illerinde yıl sonuna kadar sürdüreceği bayi seminerlerinin ilkini 25-26 şubat tarihlerinde Edirne ve Çorlu’da gerçekleştirdi.  Toplamda 130 kişinin katıldığı seminerlere, Trakya bölgesinde ısıtma soğutma alanında faaliyet gösteren E.C.A. bayileri katıldı.

Elginkan Topluluğu çatısı altında 30 yılı aşkın süredir ısıtma soğutma sektörünün en güçlü markalarından biri olarak faaliyetlerini sürdüren E.C.A., yıl sonunda kadar farklı tarihlerde ve illerde devam ettireceği bayi seminerlerinin ilkini 25-26 şubat tarihlerinde Edirne ve Çorlu’da gerçekleştirdi. Trakya bölgesinde faaliyet gösteren bayilerinin sahada güçlenmelerine yönelik düzenlenen seminerler, E.C.A.’nın bayi kanallarının gelişimine verdiği önemi bir kez daha gösterdi. 

Seminerler; ürün Ar-Ge süreçleri ve teknik geliştirmeler, yeni ürünlerin tanıtımı ve kullanım alanları, satış sonrası hizmetler ve uygulamalar, Emas Plus Sadakat Programı ve kampanyalar hakkında bilgilendirme başlıkları altında yürütüldü. Edirne Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaver Tetik, Edirne GAZDAŞ İşletme Müdürü Cumhur Pekdemir ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi Oda Başkanı Aziz Avukatoğlu da seminerlere katılım gösteren önemli isimler arasındaydı. 

E.C.A. Mobil

EMAR Teknisyen

E.C.A. Akıllı Cihazlar