TR | EN

E.C.A. İş Ortaklarını İstanbul'da Ağırladı

Geri

E.C.A.,  Türkiye’nin çeşitli illerinden 50’den fazla bayisini yoğun ve başarılı geçen yılın stresini atmak için  2 gün boyunca İstanbul’da ağırladı.

Elginkan Topluluğu çatısı altında 30 yılı aşkın süredir iklimlendirme sektörünün en güçlü markalarından biri olarak faaliyetlerini sürdüren E.C.A., Türkiye genelindeki 50’den fazla bayisine 14-15 Kasım tarihlerinde İstanbul’da bir gezi düzenleyerek keyifli anlar yaşattı.

Gezi kapsamında ilk gün, İstanbul’un tarihi semtlerinden biri olan Balat’ta rehber eşliğinde tarihi bir gün geçiren bayiler, Bizans resim sanatının son dönemine tarihlenen en güzel mozaik ve fresk örneklerinin bulunduğu Kariye Müzesi ile geziye başladıktan sonra Osmanlı yemeklerini tatmak için mola verdi.  Keyifli geçen bir öğle yemeği sonrası turlarına Balat sokaklarını ve tarihi kiliseleri gezerek devam ettiler.  E.C.A. bayileri tarih dolu bu günün ardından, kendileri için özel olarak yaptırılan ay yıldız armalı beyaz montlarını giyerek Türkiye – İzlanda milli maçını canlı olarak izlemek için tribündeki yerlerini aldılar. İkinci gün ise gün boyu yıl değerlendirmesi ve yeni yıl planları ile süren toplantılarla verimli bir gün geçirdiler.

E.C.A. Mobil

EMAR Teknisyen

E.C.A. Akıllı Cihazlar