TR | EN

E.C.A. Scot Kombiye “iyi Tasarım Ödülü”

Geri

 

E.C.A.’nın yeni kombisi Scot, Design Week Turkey etkinlikleri kapsamında Design Turkey jürisi tarafından “İyi Tasarım Ödülü”ne layık görüldü.

E.C.A. Scot kombi; Türkiye’de kullanıcının ihtiyaçlarını gözeten, ihracatta ve ulusal pazarda ürüne katma değer ve rekabetçi üstünlük kazandıran iyi tasarımı ödüllendirerek, iyi tasarlanmış ürünlerin topluma ve endüstriye sağladığı faydaları görünür kılmak amacıyla düzenlenen bir tasarım değerlendirme sistemi olan Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri kapsamında ödüle layık görüldü. 30 yılı aşkın süredir ısıtma sistemleri sektöründe faaliyet gösteren E.C.A., yeni tam yoğuşmalı premiks kombisi SCOT’u (Güvenli Yanma Teknolojisi) Türkiye’de ilk yerli üretim olarak hayata geçirmenin gururunu yaşarken, Scot kombinin aldığı “İyi Tasarım Ödülü” ile bu gururu ikiye katladı.

Scot kombi, estetik tasarımının yanı sıra fonksiyonları çok iyi tanımlanmış basmalı ve çevirmeli düğmeleri ve sade kullanıcı ara yüzü ile her yaştan kullanıcı için kolay kullanım imkanı sağlıyor. Isıtma devresi için yakıt tasarrufu sağlayan ECO modu ve kullanım suyu için tüketici alışkanlıklarını kaydeden KONFOR modu ile kullanıcıya tek tuşla ekonomik ve konforlu kullanım seçenekleri sunuyor. Belirli periyodlarla otomatik olarak yapılan kalibrasyonlar ile sürekli yüksek verimli yanma ile hem çevre hem de kullanıcı dostu olan Scot kombi, Gaz Adaptif Sistem sayesinde gaz kalitesi değişimlerinden etkilenmeden ideal yanma sağlıyor. Softstart özelliği ile oldukça sessiz çalışan Scot kombi, otomatik kalibrasyon özelliği ile gaz ayarı yapılmasına ihtiyaç duymuyor. Böylelikle servisin sahada yapabileceği hataların önüne geçiyor, servis süresini ve masrafını da azaltıyor.

Scot kombi E.C.A. Akıllı Oda Termostatı ile kullanıldığında, evin sıcaklığının cep telefonundan veya bilgisayardan ayarlanmasını ve bu özellikleriyle doğalgaz tüketiminde %30’a kadar tasarruf edilmesini sağlıyor. Gelişmiş parametre menüsüne sahip E.C.A. Scot kombi, bu gelişmiş menü ile fan hızını değiştirme ve baca boyunu arttırarak yatayda 13 metreye kadar Ø60/100 konsantrik baca kullanımına imkan sağlıyor.

E.C.A. Mobil

EMAR Teknisyen

E.C.A. Akıllı Cihazlar