TR | EN

TASARRUFU ve SESSİZLİĞİ BİR ARADA SUNAN E.C.A. FELİS YOĞUŞMALI KAZANLAR

Back

30 yılı aşkın süredir ısıtma sistemleri sektöründe faaliyet gösteren E.C.A., yeni duvar tipi yoğuşmalı kazanı Felis’i %100 yerli sermaye ile Türkiye’de üreterek pazara sunmanın gururunu yaşıyor..

Merkezi ısıtma sistemleri için, E.C.A. Arge merkezi tarafından tasarlanan ve geliştirilen %100 yerli sermaye ile üretilen Felis kazanlar, düşük atıkgaz emisyon değerleri ile çevreci ve Avrupa normlarını sağlayan yüksek verimli yoğuşmalı kazan sınıfında yer alıyor. Felis kazanlarda yıllık emisyon değerleri ile en üst sınıf olan NOx 6 sınıf kategorisinde bulunuyor. Ayrıca; 65-150 kW arası 4 farklı kapasite seçeneğiyle, 16 kazana kadar kaskad yapabilme imkanı ile yüksek kapasitelere cevap verebiliyor. Kompakt ve hafif olma özelliği ile montaj ve sevkiyat esnasında büyük kolaylıklar sağlayan Felis kazanlar, maksimum işletme basıncı 6 bar olması sayesinde yüksek binalarda kullanımı kolaylaştırıyor.

E.C.A. Felis duvar tipi yoğuşmalı kazanların, dış havaya duyarlı yeni nesil kontrol paneli ile optimum verimde çalışması sağlanıyor. Türkçe menülü geniş LCD ekranlı kontrol paneli üzerinden saatlik, günlük, aylık programlama yapabilme, hata parametrelerini görebilme, farklı sıcaklık devrelerini kontrol imkanı sunuyor. E.C.A. Felis duvar tipi yoğuşmalı kazanlarda kullanılan paslanmaz çelik eşanjör sayesinde daha dayanıklı ve yüksek verim oranı elde ediliyor.

Felis serisi kazanların en önemli özelliği ise E.C.A. Arge mühendisleri tarafından geliştirilen entegre baca klapesi sayesinde daha küçük baca çapı ve düşük baca maliyeti ile tasarruf ve ilk yatırım avantajı sağlaması. Felis kazanlar %19’a varan modülasyon oranı sayesinde, ihtiyaç yoğunluğuna göre gaz tüketim oranını ayarlayarak mevsim geçiş aylarında büyük tasarruf sağlıyor.

E.C.A. Mobile

EMAR Technician

E.C.A. Smart Devices